Caminoen og sandheden omkring det at blogge.

camino de santiago,

Indrømmet! Jeg er ingen “rigtig” blogger. For det første har jeg aldrig nok tid. For det andet er jeg håbløs perfektionistisk nok til at synes, at det ikke er godt nok, fordi jeg ikke har fået skrevet længe, så hvorfor pludselig skrive!? For det 3. er jeg på seks måneder ikke blevet et gran bedre til at tage billeder; selvom jeg har arvet datterens mobil med bedre linse. Hmmm!!

Kan du nikke genkendende til min selvkritik, og føler du også, at du rummer en masse fornuftige tanker, andre ville kunne få gavn af, men at det kræver en mere helstøbt indsats fra din side!? Ja, så er vi i hvert fald to.

Men hvad har det egentlig med Caminoen at gøre, kan du retteligt spørge. Svaret er, at jeg har besluttet, at jeg til sommer vil bruge 14 dages ferie på at gå den smukke, spirituelle vandring. Ikke fordi jeg i skrivende stund er særlig spirituel (nogle vil mene snare voldsom faktuel). Men jeg har en klar ide om, at min vandring vil kunne hjælpe mig med at løse ovenstående; så at sige tage hammeren ud af hånden på mig, og få mig ud over sletterne. Med andre ord håber jeg, at jeg i en alder af 40 (og et eller andet) lærer, at acceptere mit bedste, og ikke stå i vejen for mig selv. Bare fordi det sikkert kan gøres bedre. Jeg håber, jeg får en ro til at finde mig selv et sted på vejen.

Som jeg ser det, er worst case scenario, at jeg ikke lærer så meget om mig selv, men at jeg i det mindste møder en masse spændende mennesker og oplever noget smuk natur – og det hele til en rimelig penge. Whats not to like!

Jeg har allerede snakket med min sparingspartner Lotte, som har gået turen. Hun har givet mig en masse gode råd samt løfter om at låne rygsæk og sovepose. Jeg har læst en del om turen på nettet, bestilt en dejlig bog hjem (Paulo Coelho’s Pilgrimsrejsen) og fundet min hjertemusling.

Hvis du falder over min tekst, og har samme tanker. Eller hvis du allerede har gået turen, så skriv til mig. Jeg vil så gerne høre mere og blive klogere.

Dejligt! Bare tanken om Camino’en, og så har jeg allerede fået skrevet lidt. Jeg er godt på vej 🙂

Camino de Santiago camino de santiago

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.