Dagbog d. 2. April 2016 – 1 dag til konfirmationsfesten

Så er der kun en dag tilbage inden den store fest. Alt er klappet (håber jeg); bordene dækket, alt købt ind, kogekonen melder klar, bordplanen er ændret endnu en gang pga sygdom, jeg har omplantet 100-vis forårsplanter til franske marmeladeglas til bordene etc. etc. Den eneste, der ikke er helt oppe og køre, er konfirmanden – gad vide, om han overhoved er klar over, at det er i morgen, han har inviteret et halvt hundrede mennesker til at fejre ham; først i Domkirken, så på matriklen og siden i Langelinje Sejlklub!?

Jeg er lidt flov over at skrive det, men jeg tror mest, han er bekymret om, hvorvidt han får en masse kontanter ud af ulejligheden; ikke fordi han ikke tror på Gud og selve konfirmationen, for det gør han. Han har ikke tvivlet (meldte sig endda som minikonfirmand for et par år siden – måske pga kage og saft hver onsdag!?). Men det betyder bare ikke en verden for ham, at få det konfirmeret – det gør derimod beløbet af den ”samlet gevinst”. Det er noget, de har snakket meget om oppe i skolen, og nogle mener, de sagtens kan regne med omkring 50.000,- Det kan søn så regne med, det ikke bliver til. Jeg ville ovenikøbet blive flov og dårlig til mode, hvis det nærmede sig, for jeg giver jo ikke selv gaver i den størrelse, og har på ingen måde råd til at gå med på den galej.

Så er der i øvrigt lige flyttet to flinke, franske drenge ind i kælderen her til eftermiddag. De skal være her i små to uger og følge et forløb på Risø. De er vist 20-21 år, så jeg håber, Caro gider at bonde lidt, så hun bl.a. kan få øvet lidt fransk. Lige i skrivende stund ligger yndlingen i sofaen efter en lang arbejdsdag og snapper (tror jeg – der bliver i hvert fald smilet til mobilen!?).

På mange måder er jeg lykkelig for, at jeg er født før de sociale mediers indtog. Men pokkers altså, at jeg aldrig har brugt timer på at studere mine bedste vinkler, fundet forskønnende apps etc. Jeg ser skod ud på ALLE billeder, æv!

Nå, må hellere op og ”krølle” hår, så the hair do er klar til i morgen. De (krøllerne) bliver altid lidt voldsomme den dag, de bliver lavet, mens de tit sidder super flot dagen derpå. Håber så meget, det også gælder denne gang…

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.