dilemma!!!

Sendt via e-mailDet er nu tre dage siden, søn blev konfirmeret. Meningen var, at jeg ville lægge et flot billede op af den stolte familie dagen derpå. Men så fik jeg pludselig kvaler, for er det ok at lægge billeder op af børn i et offentligt, socialt rum!? Dertil kom så, at ALLE billeder med mig er forfærdelige – af mig (de andre stråler – inkl. Ex)! Øv

Ligesom nogle mennesker er fotogene, er jeg fotoallergene (hjemmegjort ord). Jeg ligner SKOD på alle billeder. Så midt i glæden over at arrangementet havde været så vellykket; søn var glad og høstede masser af flade gaver, hele familien samt venner havde hygget sig – til trods for at det var første gang, siden skilsmissen, vi var samlet. Midt i al den glæde, må jeg så erkende, at det stikker mig, at jeg er så dårlig både foran og bag et kamera. Endnu et vellykket arrangement, der i den grad fortjener forevigelse, og som i den grad ikke bliver det nok. ØV!!!!

Og nu til mit egentlige dilemma i denne forbindelse. For kan man overhoved ”tillade” sig, og er det overhoved en god ide, at skrive et blogindlæg uden en masse smukke billeder, hvor man poserer i sin flotte, og til dagen indkøbte kjole, med tilhørende high heels og lækkert hår!? Et er i hvert fald sikkert; i stedet for omgående at lægge mit indlæg på, omhandlende den dejlige dag etc., er der kommet denne sorte sky og 3 dage i tillæg pga manglende flotte billeder.

Som jeg ser det, er der kun fire løsninger fremadrettet;

  1. Anskaffe sig et kamera og gå på aftenskole
  2. Nøjes med at låne andres billeder
  3. Fortsætte som om intet var hent og skrive en blog med masser af tekst, tekst, tekst og atter tekst
  4. Starte ved punkt 3 og bevæge sig frem mod punkt 1

Det må vist blive punkt 4.

Men det var en dejlig dag, og søn havde valgt et af mine yndlingsudpluk fra Biblen (ikke, at jeg kender så mange). ”Du skal elske din næste som dig selv”, som blev hans citat i kirken. Så jeg var stolt og rørt. Kirken var storstået med kor, orgel og trompeter. Præsten (Pastor Kofoed) var som altid veloplagt, aktuel og vittig. Efter kirken var vi et smut forbi matriklen, og derefter videre til Langelinje og en dejlig frokost. Jeg fik snakket med venner, jeg ikke har set siden skilsmissen, og det var dejligt. Jeg fik knust på Ex-svigermor og undgået Ex-svigerfar, så alt var godt, og midt i det hele sad min smukke, kloge søn og smilede, og nød de flotte taler og sang fra mormor og morfar etc. Skøn dag, og skønt det nu er overstået J

Så har jeg kun tilbage at ærgre mig over, at det hele ikke er foreviget i det smukkeste skær med blå himmel og lounge musik i baggrunden, hmm! Jeg må altså undersøge punkt 1. asap.

Save

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.