Vi byder velkommen – InteriorFlirt.dk – Endelig er vi i gang!

InteriorFlirt.dk, møbler og interiør

 

Klik ind forbi www.interiorflirt.dk og se vores flotte udvalg af møbler og interiør.

Så er vi endelig i gang – sådan nogenlunde da…. I sidste uge kunne jeg endelig, efter mange, mange ugers ventetid, lancere min nye webshop www.interiorFlirt.dk, og vise jer alle vores lækre møbler og trendy interiør.

Håbet var, at vi kunne komme igang allerede for flere måneder siden, men jeg har på ingen måde været forfulgt af held. Først blev det en uskøn oplevelse at lukke Drømmeliv.dk, og vi (ejergruppen) var absolut ikke enige om lukningen og fordelingen af stort og småt. Den “skilsmisse” trak tid og tænder og positiv energi ud. Dertil kommer, at jeg endnu en gang indenfor 8 måneder flyttede (til min egen dejlige, lille lejlighed på Øbro), sygdom i nær familie, og endelig fik jeg hjernerystelse et par dage efter lanceringen. Jeg er stadig sygemeldt, og går herhjemme som en løve i bur, uden at kunne gøre ret meget. Webshoppen er endnu ikke færdig, og lejligheden mangler i den grad stadig en kærlig hånd og noget maling, men jeg er trods alt oppe og i gang. Det kan ikke blive til mere end dette lille skriv denne gang, for nu sejler min hjerne rundt igen, men jeg havde bare brug for lige at komme på banen og få sagt højt, at shoppen er oppe – også selvom jeg personligt er nede. Dejlig dag til alle

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.