Hvordan man laver en blog

Lav en blog

Lige en stor tak til Celia Schow.

Jeg har nu haft min blog i omkring en måned. Forinden gik jeg længe og tænkte over, om det mon overhoved var en god ide med en blog, og om jeg overhoved kunne finde ud af at blogge. Hvorfor ikke bare skrive dagbog og lave en folder med de gode ideer, huskeråd og fif jeg ligger inde med til eget forbrug, og evt. nøjes med at booste dem på Drømmeliv’s FB! Hvorfor dele det med resten af (cyber)verdenen!? Er der overhoved nogle, der støder ind i mine råd, og har jeg lyst til, at nogen skal støde ind i min blog!?

Men så en dag stødte jeg på Celia Schow, mens jeg sad og surfede på nettet. Det ene førte til det andet, og inden der var gået mange dage, havde jeg fået kontakt til Celia i LA, og en blog var på vej. Jeg lægger al skylden over på Celia. Var det ikke for hendes opmuntrende ord, gratis videoer, bøger og råd, var jeg nok ikke kommet rigtig i gang endnu – for hvordan kommer man i gang? Men jeg skrev en forsigtig mail, og spurgte hende, om hun ville hjælpe mig i gang. For et meget beskedent salær byggede hun bloggen op efter mine ideer og ønsker, og hun hjalp mig i gang og gav mig gode råd mht overvejelser i forhold til det at skrive indlæg, navngivning, billeder, kategorier etc. etc.

Jeg har masser af fremtidige ambitioner for min blog. Jeg er ikke nået så langt endnu, og jeg gør mig stadig mange overvejelser i forhold til form og sprog, MEN jeg er i gang, og jeg synes selv, det er på en personlig og flot platform – Så tak for hjælpen Celia. Jeg kan kun anbefale alle nybloggere og wannabebloggere at tjekke Celia Schow ud på nettet, læse hendes sider og kontakte hende, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, for hun er yderst rimelig i pris, og mere end hjælpsom, servicemindet, vidende og flittig. Tak Celia (og her ville jeg gerne indsætte et hjerte, men så langt er jeg ikke kommet, æv).

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 kommentarer

 • SVAR

  Super flot og ærlig blog. Jeg vil glæde mig til at følge dig:-) Jeg har savnet en “moden” blog, og troede ikke de eksisterede. Jeg er selv i overvejelse og er landet på Celias side, men slås med min seje overbevisning om at jeg er for gammel (50) og at jeg ikke kan finde ud af det tekniske. Derfor er det så skønt, at dumpe ind her;-)

  • SVAR

   Hej Connie,
   Mange tak for roserne. Det blev jeg super glad for at høre.
   50 år er vel sådan cirka kun halvejs i livet (hvis vi bliver så gamle, som det efterhånden ser ud til), så hvorfor være for gammel til noget som helst!? Jeg tænker, at det bare bliver en anden målgruppe i appellerer til – og sikkert langt færre læsere. Men hvad gør det! Jeg skriver mest på bloggen for min egen skyld. Så i gang med dig, så vi også kan få et mere varieret indhold på forskellige bloks, og ikke kun fra unge, stræbsomme mennesker, der endnu ikke har levet, fået skrammer og erfaring. Mit egentlig problem er at finde (fri)tiden. Det synes jeg er svært, og jeg er sikker på, at man skal poste rigtig ofte, hvis man vil have følgere. Så mit eget valg har mere været et fravalg – jeg ved, jeg ikke har tiden til at poste så meget, så jeg er bare glad, hvis nogen falder over noget, de kan bruge. Jeg bliver hverken rig eller berømt, men pyt.
   Håber, du kan bruge mine tanker til at gå videre, hvis du har lyst til at forsøge. På med vanten siger jeg 😉