Indretning og Interiør til den lille lejlighed, 45 km2

IDEER TIL INDRETNING AF DEN LILLE LEJLIGHED

Det er kun nogle uger siden, at jeg flyttede ind i min egen, lille lejlighed på Østerbro. Jeg er stadig ved at finde mig tilrette – og ikke mindst at finde plads.

Jeg kommer fra en villa på 157 km2 + fuld kælder og loft, flyttede for en periode over i en lejet lejlighed på 134 km2, og nu sidder jeg så her i min nyanskaffet lejlighed på 85 km2. Jeg har virkelig glædet mig, og mit hoved var fuld af gode ideer til, hvordan jeg ville indrette mig ved at optimere og forsøge at se lejligheden i en 3-dimensionel version; altså udnytte højden i rummene.

Lejligheden skal foruden mig selv og min lille hund også rumme et værelse til søn og et gæsteværelse/sovemulighed til min store datter. Jeg kan bare sige till alle jer villaejere, at det er ikke nemt!

Derfor søger jeg højt og lavt efter inspiration til indretning af den lille lejlighed, og har i den forbindelse (igen, igen) ladet mig inspirere af Entrance og deres fantastiske billeder, og se lige her en skøn, lille sag

Find Inspiration til den Lille Lejlighed - interiorflirt.dk

Inspiration til Lille Lejlighed - Køb Møbler online - interiorflirt.dk

Hos InteriorFlirt.dk kan du købe meget af den interiør og de smukke og enkle møbler, du ser på de smukke billeder; det gælder alt fra sengetøj, håndklæder, tæpper og køkkenting. Lad dig inspirere af den skønne indretning og smut ind forbi shoppen, hvis der er noget, du ikke vil leve foruden.

Photo credit: Entrance

Jeg kan selvfølgelig ikke bruge ovenstående inspiration 1:1, eftersom min lejlighed er opbygget helt anderledes, men jeg kan ikke undgå at blive inspireret. Især er jeg inspireret af køkkenet og den lille bar-ø. Jeg har overtaget det mest håbløse køkken, hvor intet synes at være gennemtænkt, og hvor pladsen er udnyttet frygtelig dårligt.

Oprindelig så lejligheden ud som nedenstående orange plantegning, men inden jeg købte den, overgik den vigtige forandringer; et værelse er slettet, og køkken og bad er gjort større. Så langt, så godt. Men køkkenet er helt umuligt indrettet, og det gør simpelthen, at jeg ikke har helt samme glæde ved at lave mad, som jeg plejer.

InteriorFlirt Indretning og InteriørInteriorFlirt Indretning og Interiør

DET LILLE KØKKEN – INSPIRATION & INDRETNING

Min første plan var at få to inputs til indretningen af nogen professionelle folk, eg. IKEA og HTH, KVIK, Designa etc. Jeg har ikke uanet midler, men omvendt er køkkenet småt, så det er vel begrænset, hvor meget et nyt, lille køkken kan koste!?

Fuld af gåpåmod og med flere ideer, bookede jeg et køkkenmøde i IKEA – 3 uger efter var det endelig min tur, og jeg mødte forventningsfuld op med plantegning og mål. Desværre blev mine forventninger ikke indfriet. Den ellers flinke medarbejder var ret ideforladt, og jeg måtte luske hjem med tegninger på et endnu mere kedeligt køkken (uden plads til kogeplader!?), æv.

Siden fik jeg en væg i nakken og har døjet med en hjernerystelse. Det har betydet, at jeg har rykket 0% på min indflytnings- og indretningstrang, men til gengæld har jeg haft (alt for meget) tid til at ligge og tænke over, hvilke behov jeg skal have dækket – snarre end kun at tænke look. Således klogere på needs, er jeg igen gået på jagt efter ideer, og der faldt jeg så over denne velindrettet, lille lejlighed.

Ligger du inde med andre gode ideer til indretningen af den lille lejlighed eller det lille, effektive, smukke og samtidig praktiske køkken, må du endelig give lyd, takKærlighed til Indretning og Interiør

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.