Inspiration til et lækkert new yorker look

Inspirationsbilleder fra www.droemmeliv.dk

Jeg holder af flere forskellige stilarter, men meget af min inspirationer ft. henter jeg dels fra New York og dels fra Long Island. Andre gange er jeg vild med den meget skandinaviske- og nordiske stil blandet med noter fra Marokko, for endelig at vende tilbage til det mere forfinede franske look. Det kommer vist lidt an på dagen – og i høj grad også vejret, har jeg bemærket.

Men denne gang er jeg altså faldet over dette lidt rå, ”tilfældige” look uden for mange dikkedarer. Når man indretter sig så sparsomt og stilrent, er det, ifølge min overbevisning, super vigtigt, at de ting man vælger, der fylder i rummet, har en historie eller et helt klart udtryk. Tænk, hvor ville dette look tabe terræn, hvis man ”bare” havde tilsat de sædvanlige Eames stole, hvor flotte, moderigtige og dyre de end er.

Blog Indlæg5

Til dette look ville jeg mikse stolene lidt. Det vigtigste er, at det ikke ser for ”indkøbt” ud. Det må altså gerne være nye stole (som disse fra Lene Bjerre), men du må også meget gerne tilsætte flere forskellige stole, og meget gerne i forskellige teksturer. Hvis du tilsætter seks helt ens stole, ændre looket sig, og bliver alt for ordentligt modsat det mere arty look, vi her stræber efter. Måske, og hvis jeg overhoved kunne få råd, ville jeg her investere i min første Y-stol, der skulle pryde bordenden; luksus!

bord

Nogle gange ville jeg ønske, jeg var ejer af en fysisk shop – Det gælder bl.a. mht dette VILDT flotte bord fra Nordal. På billedet er det bare et træbord, men live er det et liv, der har levet. Bordet er lavet af store, flotte genbrugsbrædder, og er fuld af sjæl.

Lampen over bordet er ikke helt unik. Jeg har set flere efterligninger i mange blade og blogge, men for pokker, hvor er den flot – og i hvert fald unik i sit udtryk. Vi har fundet de flotte lysekroner hos Lene Bjerre Jayla Lysekroner; begge lavet i håndsnittet mahogni. De er så super, super flotte – men de kræver selvfølgelig en smule mod og mere end 230cm til loftet.

Dette er mit dagens bud på en new yorker-like indretning – og i hvertfald en indretning, der vil blive bemærket. Endelig ville jeg elske at tilsætte lidt original kunst på væggene. Hvis du ikke har råd til at købe, kan du jo bare låne. Se muligheder hos bl.a. ARTOTEKET, hvor du kan låne kunst for kr. 100,- pr. måned.

God Fornøjelse!

Blog Indlæg6

Indlæg du også vil kunne lide

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.