Kontakt

Hvor kan du kontaktes?

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 kommentarer

 • SVAR

  Jeg har i marts i år placeret en ordre på 2 Day Home varer, som jeg den 20. marts 2018 har modtaget en bekræftelse med nr. 000000007 på, men siden intet hørt fra dig. Jeg vil sætte pris på at høre, om jeg kan forvente at modtage disse varer, eller ikke, tak.
  Mvh, Hanne Tox

  • SVAR

   Kære Hanne Tox, Jeg beklager meget, at jeg først ser din besked nu. Det er en fejl, at du har kunne lægge ordre i marts, og at jeg ikke er blevet informeret herom. Det beklager jeg meget. Shoppen var først klar og gik i luften for en uge siden, og jeg har været offline pga sygdom i familien, så jeg har heller ikke været på bloggen i den mellemliggende tid. Vi har stadig de pågældende varer på lager, for de blev reserveret, da du lagde din ordre. Hvis du stadig er interesseret, vil jeg bede mit lager om at sende varerne til dig, og som undskyldning kan jeg tilbyde gratis fragt og minus 30%. Hvis du er interesseret, må du meget gerne lige vende tilbage. Ellers sørger jeg for at slette ordren og fritlægge varerne. Endnu en gang beklager jeg meget ventetiden. Fortsat dejlig dag og på genhør, De bedste hilsner Kriss

 • SVAR

  Hej Kristina!
  Vil gerne købe en Lene Bjerre pude i brændte farver størrelse 40 x60, men det er ikke lykkedes – kan du hjælpe mig har prøve adskillige gange. På forhånd tak.