Om mig

Interior flirt

Hej,

Jeg hedder Kristina Løvendal, og er en drømmende, ambitiøs, samfundskritisk kvinde i 40’erne.

Jeg har til dato levet et spændende liv med masser af kæmpe opture, og enkelte men signifikante bump på vejen – Alle væsentlige bump indenfor de sidste 7 år. De mest signifikante inkluderer et biluheld (jeg blev uforskyldt kørt ned i et fodgængerfelt og periodisk invalideret) og en skilsmisse til mine børns far efter 22 gode (og til tider mindre gode) år.

Jeg er enearving af et par kære og meget nærværende forældre, som jeg skylder alt. Opvokset en stor del af mit liv på landet med heste (og dyr i almindelighed) som min store passion. Da jeg havde nappet den sidste gymnasiefest, havde jeg fået nok af Næstved, og købte en enkelt billet til Firenze. Det blev starten på en hel masse fantastiske rejser og udlandsoplevelser. Den dag jeg stod på toget alene til Firenze, var jeg bange og spændt – men mest spændt. Et par dage senere, havde jeg fundet en lejlighed og et job, og fået en enorm appetit på livet.

Siden kom jeg tilbage til DK og mødte min mand (nu Ex). Efter et par dejlige år sammen i Kbh. rejste vi til Bangladesh, hvor jeg arbejdede som Country Manager for H&M med hovedkontor i Hong Kong. Jeg havde nogle fantastiske og lærerige år i Asien. Det mest fantastiske var dog at blive mor til Caroline. Efter 4 dejlige og hårde år i Asien, kom vi tilbage til DK. Så fulgte en tid som Produktions Chef hos fantastiske Birger Christensen Pelse, hvorefter vi fik mulighed for at bosætte os i Rom pga. Ex’es arbejde. Her fødte jeg min søn Christoffer og åbnede virksomhed (endnu mere skræmmende og spændende, end at tage toget alene til Firenze – mest skræmmende/mega omstændigt).

I 2008 rejste vi tilbage til DK. Efter 12 dages ferie (ungernes opstart i dansk skole med tilhørende sprogproblemer, og skrækken for pludselig at skulle befordre sig på cykel), startede jeg som Produkt Chef hos Isabella Smith. Det blev nogle spændende, men også hårde måneder, der brat sluttede en mørk, regnvåd marts aften 2009. Efter en spændende dag på kursus i Kbh., stod jeg og ventede på grønt og snakkede med Ex om, hvad vi skulle have til aftensmad. Det bliver grønt, jeg går ud i forgængerfeltet, ser en stor Mercedes komme i fart imod mig. Men jeg er usårlig og stærk, så jeg har ikke tænkt mig at holde tilbage – jeg har jo grønt lys; retten er min. Opdager, at bilen ikke sænker farten, men når ikke at komme af vejen. Det blev starten på til dags dato 7 hårde år. 7 år med masser af nedture og stiv modvind. Men det er også blevet til 7 år, hvor jeg har lært og lærer så enormt meget om mig selv, og om den verden, jeg lever i – eller i hvert fald, hvordan jeg opfatter den, og så bliver det perioden, hvor jeg opdager mig selv som en badeand; hver gang jeg bliver hevet ned, kommer jeg op igen med fornyet energi. Jeg har simpelthen et (næsten) ukueligt, positivt sind, som jeg takker min dejlige opvækst og mine forældre for.

Jeg gennemgik straks efter ulykken en stor skulderoperation, efterfulgt af mange, mange måneders genoptræning. Jeg mistede mit job; virksomheden jeg arbejdede for gik konkurs, og så måtte jeg starte forfra – på mindre end halv speed. Det blev starten på Drømmeliv; min elskede webshop, som jeg i dag ejer halvdelen af, og som jeg hver dag kæmper helhjertet for. Efter flere år med Fashion, er jeg helt klart blevet mere og mere interesseret i indretning, møbler og interiør, og i dag har Drømmeliv sagt farvel til vores mange dejlige (men urentable) tøjmærker, og har 100% fokus på møbler og interiør. Derudover er min store passion – og har vist altid været det – haven. Jeg elsker at gå og nusse og grave i haven. Haven er for mig mit helle og min vognstang. Bliver jeg for doven og relaxed, ser jeg det straks i haven.

Mit klare mål med bloggen her, er at dele så meget ud, jeg kan, af min viden inden for nogle af mine store passioner; have og interiør – og ikke mindst DIY projekter samt at skrive lidt om min hverdag på godt og ondt.

Tak fordi du gider læse med og måske endda kommentere og dele dine oplevelser, ideer og holdninger med mig.

God Fornøjelse!

Comments are closed.